COUNTDOWN!

Nu sitter vi här i Eslöv och dricker vin. RED WINE! Om exakt 71 dagar, 0 timmar och 47 minuter sitter vi på planet på väg till Argentina och dricker antagligen vin! Hur galet är inte det? SÅ JÄVLA GÖTT! Tanken är då att det är på den här bloggen ni ska kunna följa oss när vi är ute på äventyr. Vi kommer inte hålla igen här, allt som händer hamnar här (NÄSTAN). Så för er som har missat var vi ska åka, titta hit så ska ni få höra!

SKÅL!

Första destinationen kommer bli Argentina där vi landar i Buenos Aires. Här kommer vi* mysa runt och dricka vin och dansa en massa tango eller var det salsa? vem bryr sig! Vi kanske dansar disco! Sen ska vi ju självklart äta en massa god mat och bara njuta av att vi inte är i Sverige och fryser röven av oss!

När vi gjort Argentina tar vi en buss till Chile. Här vet vi inte riktigt vad vi ska göra. Den som lever får se. Man kan säga att vår resa fortfarande är lite "under construction". Mer fakta kommer sen!

Efter vi gjort vad vi ska göra i härliga Chile drar vi oss mot det stora landet BRASILIEN! LEGEN-wait for it-DARY! Planen är att vi ska hälsa på Johannas farfars homie Didimo och hans son i São Paulo. Så man kan säga att vi har privat guide. Känns riktigt bra. Dom kommer visa oss alla små fina smultronställen som vi antagligen inte hade kunnat hitta själva. Livet på en pinne! Vi kommer hänga på den STORSLAGNA, GALNA, FRÄCKA (you name it) karnevalen i RIO DE JANEIRO! Det är en höjdpunkt om man säger så. Vi ska även besöka stranden Copacabana, dricka Caipirinha och kolla in Jesusstatyn.

Nästa destination blir MEXICO och Cancún. Detta är stället där Amerikanska ungdomar åker på springbreak. Vi kommer besöka Chichén Itzá, dyka och självklart bli så äckligt bruna. LEVA LIVET!

Efter Mexico väntar U,S and A! What up Oprah! Vi landar på LAX där vi hämtar vår bil som vi ska hänga med i 22 dagar framåt. Som ni säkert förstår har vi inget namn till bilen än eftersom vi inte vet hur han/hon ser ut. Men vi återkommer med ett namn vid ett senare tillfälle. I 22 dagar framåt kommer vi besöka X antal orter i California. Eftersom jag** av misstag missade Hollywoodskylten sist jag var i Hollywood så kommer vi ju göra allt för att se den. När vi kommer till San Francisco lämnar vi in bilen, gråter lite, tar farväl och sen tar vi planet till VEGAS BABY! Ni kan ju själva räkna ut vad som kommer hända i Vegas. För er som inte kan det så kommer vi bo lyxigt, hänga på casinot, bada i pool och bara titta på alla neonskyltar. Efter Vegas drar vi till MIAMI BITCH! åker lite inlines, hänger på stranden, gillar livet och kanske gråter en skvätt för att resan drar sig mot sitt slut. Efter Miami åker vi till the big apple- NEW YORK CITY! Här blir det Sightseeing för hela slanten! Ja, ni fattar!


Nu orkar jag minsann inte skriva mer. Är riktigt sugen på Tacos. SO LONG!


http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2011&m=jan&d=2&h=18&mi=55&t=VEGAS-t55och-t55annat-t55BABY-1t2t5&yn=EMELIE-t55-6t2t5-t55JOHANNA&c=pi&mc=5



*JOHANNA & EMELIE
**EMELIE



RSS 2.0