back in business

som ni sakert har markt gar det lite trogt pa bloggfronten. det ar bara for att vi har sa mycket kul att hitta pa hela tiden. sedan sist har vi hunnit avverka rio de janeiro. dar bodde vi i botafogo, men spenderade dagarna pa copacabana beack eller ipanema beach. vi at mycket acai, som ar ett supernyttigt bar som dom mixar till en sorts isdrink. hur gott som helst! det blev en hel del festande med vara svenska, norska och danska vanner som vi traffade. efter rio bestamde vi oss alla for att aka ut till en o som heter ilha grande. dar bodde vi pa ett grymt hostel som serverade den basta frukosten. pa on vandrade vi till ett vattenfall dar vi badade, akte till lopez mendez (en av brasiliens finaste strander) och festade! on var helt underbart fin och hur mysig som helst. vi trivdes kanonbra och det var lite sorgligt att lamna vart resesallskap. nar vi lamnade ilha grande hade vi en lang natt framfor oss pa flygplatsen i rio. vi lyckades smita in pa en restaurang och sova till 4 pa morgonen da det var dags att checka in!

3 flyg senare landade vi i cancun, mexico! dumma som vi var hade vi glomt att skriva upp vad vart hostel hette och adressen, sa det blev ett besok pa ett internetcafe direkt. till slut hittade vi till hostlet som var helt okej. vara tva dagar i cancun spenderades pa stranden. vi at god glass pa haagen dazs, shoppade lite och njot av tacos och corona! sedan bar det av till isla de mujeres som ar en o precis utanfor cancun. dar bodde vi pa pocna hostel som var grymt bra. pa on har vi festat, atit middag med amerikanska, kristna 60-aringar, kort golfbil, fangat fisk, snorklat, njutit av strandlivet, tittat pa big brother och bara alskat livet! vi avslutade var vistelse pa on med en riktigt svensk magnum!

igar akte vi tillbaka till cancun med vara svenska kompisar josefin och stina. vi kakade underbar sushi! idag besokte vi chichen itza som var grymt haftigt! imorgon ska vi prova pa springbreaklivet! kommer bli galet! nu blir det mexikansk middag!




bilder kommer en annan dag!



XOXOXOXOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0