AKON

HOLA AMIGOS!

Vi vill borja detta inlagg med att presentera vart nya tillskott - AKON!  Akon ar ca 3 cm lang, har fjall, daligt minne och guldig. For er som inte fattar sa ar Akon en guldfisk som ska fa folja med oss pa var resa. Han ar fruktansvart sot och vi gillar honom sa mycket!

Igar akte vi till en del av BA som heter La Boca. Det ar ett slumomrade men riktigt coolt. Alla husen ar malade i olika farger och manniskorna dansar tango pa gatorna. Vi tog jattemycket bilder som kommer sa fort vi far tillgang till en battre dator. Pa kvallen lagade vi mat och sen var det stor fest har pa hostlet. Vi dansade hela natten lang och hade the time of our lives!!!!

Idag har vi tagit det lugnt och sovit en del. Vi har aven varit ute i BA och gatt pa den storsta gatan och besokt ett stort shopping center som heter Galeria Pacifico. Glassen har dodar! Ikvall ska vi sla till med att kaka pizza och sen blir det LA FIESTA! ncncncncnc!


KISS och bajs


(see ya dont wanna be ya)

Kommentarer
Postat av: Jacqueline

Känns lite som djurplågeri att dra med er en fisk på den här resan haha. Hoppas ni inte låter han vara med och festa också;P



Pusssssssssssss

2011-01-19 @ 17:07:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0