BUENOS AIRES! muy bien!

TJA!

Nu ar antligen den langa flygresan over. Vi blev lite besvikna till att borja med eftersom vi inte fick varsin tv i satat pa flyget. Men som tur ar sa kunde vi underhalla varandra. Bredvid mig (Emelie) hamnade en annan svensk tjej som ocksa lustigt nog hette EMELIE! vad ar oddsen? Johanna fick en svettig Argentinsk tangodansare. Ska tillaggas att han liknade laserturken skrammande mycket (Laserargentinaren). J blev sa radd sa hon spillde rott vin over sina byxor. Resan gick annars tip top och det tog inte sa lang tid eftersom vi lyckades somna gott!

Nu ar vi framme i underbara Buenos Aires. Vi ar redan kara i staden. Det borjade sadar. Vi kom till hostlet som vi hade bokat. Nar vi gick ur taxin sa taxichaufforen: "Horrible, No muy bien". Da bestamde vi oss ganska snabbt for att ta oss till Palermo. Vilket visade sig vara ett lyckat drag. Nu bor vi pa ett bed&breakfast hos en familj. Vi har redan hunnit utforska staden och nu letar vi efter ett annat hostel. Vi har aven varit hos en travel agency och bestamt att vi ska aka till en farm och hanga dar lite, rida pa hastar och sant, vi ska till Iguazu fallen i norra Argentina, ga pa marknad och bara mysa runt i denna fantastiska stad.

HOPPAS DET AR SVINKALLT HEMMA (hehe).



ps. Har ar skitvarmt! :)












XOXOXOXOXO you know love us!


Kommentarer
Postat av: Mamma Karin

Hej på er brudarna!!

Härligt att det blivit en bra start på er resa.

Planering av aktiviteter är redan i full gång,kul!!

Ha det så mysigt o var rädda om er!! Love <3

Karin

2011-01-04 @ 08:58:14
Postat av: carin Pallin

Hej

Härligt att resan gick bra. Kramar från Pallin

2011-01-04 @ 15:33:30
Postat av: Jacqueline

Soft med "sängar" på flygplatsen eller vad är det?=) Kan ni inte berätta lite mer detaljer typ hur en familj ordnar upp en bed & breakfast. Om det går till som i julkalendern hotell Knorren, eller så?:D Vore skoj att läsa. <3

2011-01-07 @ 00:44:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0