bye bye buenos aires

HOLA

Gardagen spenderade vi i Parque norte. En stor park med  fotbollsplaner, basketplaner och en gigantisk pool. Innan vi fick ga in till poolomradet var vi tvungna att gora en medical check. Vi har inga loss och inga fotsvampar! muy bien! Vi stannade hela dagen och solade och bara gillade livet fruktansvart mycket. Eftersom Buenos Aires ar en storstad och inte ligger sarskilt nara kusten har vi verkligen saknar att bada. Har ar 35 grader varmt sa det var ratt skont att fa svalka sig.

Pa kvallen lagade vi lite mat. Tonfisk, paprika och majs. Det blev skitackligt, men vem bryr sig? Vi ar ju i Buenos Aires! Efter maten spelade vi lite kort med en fran vart rum. Vi bestamde oss for att vi skulle festa tillsammans. Sa det blev en hard natt pa nattklubben Kika i Palermo. Nattlivet har ar helt galet. Man borjar festa vid 11 och sen drar man till nattklubben vid 2-tiden. Sen ar det egentligen helt upp till dig sjalv hur lange du vill festa.

Idag har vi haft en riktig slappedag och bara chillat pa hostlet. Vi checkade ut vid 11 sa det blev ingen sovmorgon. Ikvall vid 20 satter vi oss pa bussen som stannar i Mendoza 14 h senare!


TJAAAAAAAAAAAAA!

Kommentarer
Postat av: Mamma Karin

Livet är en fest!! :) Kram

2011-01-14 @ 08:11:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0