MENDOZA!

HOLA!

Nu ar vi i Mendoza. Trots lite motgangar pa var bussresa hit. Det borjade med att bussen var forsenad och fortsatte med att bussen gick sonder 3 ganger. Sa efter 2 byten av buss var vi antligen framme i Mendoza. Bussresan som skulle ta 14 h, tog i stallet 20 h. Men vi gillar laget. Den enda som inte riktigt gillade laget var Akon. Vi var riktigt radda ett tag att han inte skulle overleva resan. Tur att han ar en liten fighter!

Just nu bor vi pa ett litet hostel som heter Estacion Mendoza. Det ar lite for tyst for oss sa imorgon blir det byte till ett lite roligare hostel med fler manniskor. Vara kompisar fran Frankrike kommer aven dit imorgon och lite senare kommer kanske nagra Engelska killar som vi traffade i BA. KUL KUL KUL!

Idag har vi varit pa vinprovning. Vi tog en buss till Maipu som ligger ca 30 min fran Mendoza. Dar hyrde vi en tandemcykel och begav oss ut mot alla vingardar. Vi borjade med ett vinmuseum. Det var egentligen inget speciellt, men vinet var gott! Vi fortsatte vidare mot ett stalle dar dem gjorde olivolja, choklad, likor och absinth. chokladen was to die for! Sedan cyklade vi en lang stracka och besokte nog 4 olika vingardar dar vi provade akta argentinskt vin. Fantastiskt gott! Var tandemcykel var riktigt kass, men vi lyckades byta cyklar med nagra argentinska killar som vi hangde med under hela turen. Det blev en riktigt lyckad dag!

Imorgon ska vi byta hostel och forsoka boka ridning och rafting!



CIAO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0