vattenfall

tjaaaaaaaaaaaa!

igar blev det lite festligt har pa hostlet i iguazu. riktigt nice! alla har ar bast! imorse ringde klockan tidigt, lite for tidigt, men vi kom upp och at frukost och begav oss sedan till den brasilianska sidan av iguazufallet. en ny stampel i passet! vi fick vandra ca 1 km och titta pa vattenfallet fran langt hall. sa sjukt stort och haftigt! iguazu ar ett av varldens sju underverk i naturen. lite fakta om nagon ar intresserad. i alla fall sa var det sjukt fett. imorgon ska vi tillbaka till vattenfallet och kolla pa det fran den argentinska sidan. ikvall blir det kottbuffe. fan vad gott, eller inte!









XOXOXOXOX!

Kommentarer
Postat av: Jacqueline

Ni har fått uppleva en av världens sju underverk. Häftigt:) Underbara bilder. Glöm inte ta lite foto på människorna i argentina. Skulle vara kul att se ..och på er.. whiii hihi. Puss på er!

2011-01-07 @ 00:40:55
Postat av: carin pallin

Gud så roligt att följa er på er resa. Ni verkar verkligen ha underbart....Bara njut av alla underverk som ni kan se. Men jag lovar att det finns miljontals av världens underverk. Inte bara sju som någon har hittat på,ler....

Ni lär upptäcka massor....kram till er båda och ta hand om varandra...

2011-01-08 @ 12:30:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0